Изхвърляне на стари мебели и техника

ХАМАЛИ И ТРАНСПОРТ » Изхвърляне на стари мебели и техника

Как да се отървем от старото обзавеждане бързо и лесно

 

Поканете хармонията в дома си, изхвърлете старомодните мебели

 

Всеки от нас обича жилището си. То осигурява спокойствие, топлина, защита, уют. Източник е на позитивни емоции и там човек се чувства най-добре. Подслонът и свободата са достатъчни условия сами по себе си, но истинската привързаност се появява когато го персонализираме и вложим късче от себе си. Невинаги е възможно то да бъде собствено, по икономически причини. Но това не означава, че не можем да го наречем “свое”. Домът обикновено е пряко отражение на характера на обитателите си.  Атмосферата трябва да е напълно хармонична, за да бъдат всички щастливи. За съжаление, тази реалност е само мечта в някои случаи. Разберете как може да се сбъдне с малко усилия и щипка желание.

 

Във Варна все още има доста стари сгради, със също толкова стар интериор. Къде по наследство, къде от липса на други опции - много къщи и апартаменти са натрупани с морално остаряла мебелировка, която никой не харесва. Преобразяването на дома е голяма стъпка и със сигурност буди известни притеснения. Икономическите ограничения са много: все има нещо по-важно, за което да заделяте средства и промяната на обзавеждането вкъщи винаги остава на заден план. Логистични също не липсват - трудни за достигане етажи, с високи и виещи се стълбища, липса на асансьор, широки мебели с нестандартни ъгли, които трябва да се вдигат по странен начин, за да минат през всички врати. Невъзможно е човек да се справи сам с толкова обемни предмети. Затова звъните на приятели. Наско го боли кръста, Митето лекува махмурлук, а Ванката е на сватба. Вече ви е писнало от диваните с грозен десен, задушаващите секции и клатушкащи се столове. Жената отдавна е избрала нова холна гарнитура в комплект с масичка, а детето се оплаква от старомодната си стая. В безизходица сте и не знаете какво да правите…

 

А ако ви кажем, че има елементарен начин да се разделите с всички вехтории и да ги забравите? Обърнете се към компания, изпълняваща поръчки за извозване на стари мебели от Варна и околността. Намерете пакетни услуги, за да сте сигурни, че всичко ще бъде изпълнено както трябва - дори и най-дребният детайл. Препоръчително е да включват цялостно или частично почистване на апартамента или къщата от остарялото обзавеждане. Заедно с внимателно демонтиране, което да не предизвика прекомерно запрашаване. Процесът трябва да продължи с изнасяне на останките и натоварването им в подходящо за целта превозно средство (бус или камион). Много е важно ненужната покъщнина да бъде транспортирана до специализирано депо за утилизация и рециклиране, отговарящо за област Варна. Бъдете изключително внимателни за спазването на тази точка. Първо, изхвърлянето на всякакви строителни отпадъци в стандартни контейнери за битов боклук е абсолютно забранено. По закон мебелите се водят за такъв вид отпадък, тъй като могат да съдържат дървесина, пластмаса, текстил и всякакви други смеси от материали. Второ, неспазването на горното, ви гарантира солена глоба и излишни проблеми. Трето, доставяйки ги до специално депо, фирмата, а заедно с нея и вие, гарантирате нов живот на нежеланите реликви. Повечето от елементите биха могли да се рециклират, с което допринасяте за благоденствието на околната среда. Няма как да пропуснем и потенциалните травми, които ще избегнете. Историята познава многобройни случаи на болежки, сецнати гърбове, прещипани кръстове и настъпени пръсти, които човек може да си навлече, ако се опитва да премести и изхвърли толкова тежки и големи предмети. Тези дейности изискват експертиза и подготовка. Опитните служители, които вече са извършили множество операции по пренасяне и изхвърляне на архаични мебели, ще знаят точно какво и в какъв ред трябва да се направи. Цялата задача ще бъде приключена по-бързо, отколкото можете да кажете “Диванът е тежък”.

 

Не отлагайте повече раздялата с неугледните, овехтели мебели от вкъщи. Можете да разчитате на професионална фирма за почистване и транспортиране на старо обзавеждане. Докато предишната покъщнина пътува към варненското депо, вие вече ще подреждате новите придобивки в дома си. Гърбът и кръстът ви ще си останат незастрашени, а всички вкъщи ще се радват на подобренията. Поканете Наско, Митето и Ванката на по бира - да отпразнувате новия диван. Насладете се на безценни моменти с жената и малчуганите в обновената детска стая. И семейството, и приятелите ви ще благодарят на вас!

 
Facebook