ЗА НАС

Ние сме професионален местен екип от хамали.Ще извършим вашето преместване с упорита работа и истински усмивки.Нашата цел е да осигурим качество и персонализирани хамалски услуги,съчетани с детайлно познаване на технологията на пренасяне и транспорт на всеки вид мебели,техника или багаж.


 

Стараем се да бъдем възможно най-ефективни,без да правим компромис с качеството на услугата,което заслужават и очакват нашите клиенти.Без значение за какво сте ни потърсили ще получите безплатен оглед в дома и ценообразуване ,което точно отразява вашите нужди.


 

Независимо дали сте се запътили към първия си апартамент или вашата нова къща извън града...дали преместването е някъде в страната или просто в другия край на града...ние сме тук,за да ви помогнем по всяка стъпка от пътя.

 

Никоя работа не е прекалено голяма или прекалено малка.Никое разстояние не е прекалено дълго или твърде кратко.Ние ще направим каквото е необходимо, без претенции.

При нужда разчитайте винаги на Варненските хамали,които работят без посредници.При търсене в интернет обръщайте внимание на това къде са позиционирани сайтовете и фирмите на които звъните.Няма начин фирма от София която използва подизпълнители от Варна да предложи по-високо качество на услугата,по-добра цена и по-добро лично отношение към клиента.

 

 

 

Facebook